Tavite si Caserole din Polistiren

Tavitele din Polistiren sunt recomandate pentru toate tipurile de masini de ambalat cu film stretch, pvc manuale, semi-automate sau automate, precum si pentru masinile de ambalat in folie termocontractibila din PVC sau Poliolefina. Reprezinta un ambalaj modern si sigur din punct de vedere igienic, rezultatul final este excelent pentru stivuire in timpul transportului si o prezentare estetica corespunzatoare la raft a alimentelor.

Caserole din Polistiren sunt o modalitate igienica de ambalare, avand posibilitatea sigilarii cu folie alimentara, iar cele pentru catering reprezinta solutia sigura si inteligenta pentru mancarea gatitia datorita greutatii reduse si a capacitatii superioare privind transferul termic redus. Pentru ambalajele de catering punem la dispozitia clientilor o gama completa de boluri de supa, tacamuri si ambalaje transparente de unica folosinta.

Pentru tavitele si caserolele din polistiren oferim spre vanzare o gama variata de folii stresch alimentare, folii termocontractibile din PVC si Poliolefina, folosite pentru uz manual si automat.

Absorbantele Alimentare sunt folosite impreuna cu tavile din polistiren si sunt utilizate in cazul produselor din carne refrigerate sau a celor cu un continut mai mare de apa, prevenind astfel scurgerile de lichide. Se aplica in interiorul caserolelor din polistiren expandat, dupa care se aseaza produsul si se sigileaza cu folie stretch alimentara.