Banda de Legat PP, PET, PES, CLIPS

Banda PP (Polipropilena) este o banda foarte rezistenta cu o alungire redusa, ce poate sa inlocuiesca cu succes in anumite cazuri banda metalica, fiind mai usoara si mai practic de folosit. Se utilizeaza atat pentru uz manual cat si in regim automat.

Banda de Legat PET (Poliester) are un grad de rezistenta apropiat benzii metalice. Utilizarea ei fiind benefica in majoritatea industriilor datorita pretului foarte avantajos. Banda PET dispune de o greutate redusa, precum si o rezistenta marita la variatiile de temperaturi si produse corozive, utilizare lor poate fi atat manual cat si automat.

Banda de Legat PES (Poliester Textil) este o banda din poliester textil cu o rezistenta la soc, apa si UV. Folosirea benzii se face manual utilizand clestii mecanici sau pneumatici cu ajutorul bucklelor. Un alt avantaj al benzi PES este ca are o greutate redusa, este usur de manevrat si prezinta un risc de ranire scazut iar in functie de structura poliesterului textil banda PES poate fi tesuta sau netesuta.

Banda Clips pentru ambalaje folosita in general pentru inchis pungi este confecţionată din material plastic, întărită pe margini cu două inserţii din fir metalic cu diametrul de 0,6mm sau 0,7mm. Avantajul benzilor clips este ca pot fi reutilizate, păstrându-se astfel prospețimea produsului ambalat pentru o periodă mai lungă.

Detinem in stoc si echipamente folosite la benzile pentru ambalare si anume:  Cleste pentru legat banda PP, PES, Aparat de legat banda PP, PET, Carucior banda PP, PET, Capse metalice pentru banda PP, PET si Bucle metalice pentru banda PES.