Etichete Autoadezive Imprimate

Etichete Autocolante pot fi impriate digital sau prin metoda flexografică cu cerneluri cu uscare UV, cerneluri pe bază de apă, cerneluri pe bază de solvent, cu 1-7 culori, pe suport de material Semilucios, Termic, Polipropilena sau Polietilena cu adeziv: Forte(pentru suprafete aspre), Permanent(adeziv general), Detasabil(se dezlipeste usor), Umed(pentru suprafete umede), Congelat (pentru temperature scazute).  

Ca procedee speciale, se poate opta pentru lăcuire totală sau parţială, laminare, aplicare de folie metalică și culori speciale, serigrafiere. Etichetele din polietilena sunt mai elastice si se folosesc pentru etichetarea recipienţilor flexibili, fata de cele din polipropilena care sunt recomandate in etichetarea suprafeţelor rigide in aplicaţii care cer un design mai plăcut.

Tiparim si etichete autoadezive monocrom, folosite pentru coduri de bara sau diferite aplicabilitati, imprimate intr-o culoare (negru, galben, rosu, verde, portocaliu), putand fi tiparite pe diverse forme (dreptunghiulare, rotunde, ovale). In functie de cantitate si forma, etichetele se tiparesc in rola, dar la cerere se pot imprima si individual in coala.