Cutii Carton

Cutiile de carton au o gama larga de utilizare, fiind folosite de producatorii de bunuri de larg consum pentru ambalarea, transportul, protectia si depozitarea produselor. Cutiile se pot realiza la orice dimensiune necesara clientului, pot fi neimprimate sau imprimate in 1-4 culori, realizate din carton microondulat, ondulat tip III (CO3) sau tip V (CO5).

Comercializam din stoc si realizam pe comanda urmatoarele tipuri de cutii din carton si anume:

- Cutii Pizza produse din carton microondulat alb sau natur, pot fi imprimate flexografic in 1-4 culori iar la cererea clientului pot fi si caserate.
- Cutii pentru Prajituri si Fursecuri sunt ideale pentru ambalarea produselor de patiserie, avand o constructie ce permite vizualizarea produsului ambalat. La cererea clientului aceste cutii se pot casera sau plastifia.
- Ladite pentru Fructe si Legume se remarca printr-o constructie deosebita, usurand manipularea, transportul si depozitarea, suportand bine socurile mecanice, fiind foarte economice si biodegradabile. Acestea inlocuiesc cu succes laditele din material plastic sau din lemn fiind mai ieftine si mai usoare.
- Cutii Tort se finiseaza pe diferite dimensiuni si marimi, realizate din caton duplex, la cererea clientului se pot personaliza in 1-2 culori.
- Cutii Telescopice compuse din doua parti detasabile, corp-capac, confectionate din carton microondulat sau carton tip III, pot fi simple sau imprimate si sunt utilizate de regula pentru a ambala produse textile, de marochinarie si nu numai.
- Cutii Caserate sunt realizate din carton ondulat tip III peste care se lipeste o coala tiparita care confera un aspect deosebit datorita calitatii bune a tipariturii.

Cartonul utilizat pentru confectionarea acestor tipuri de ambalaje are avizul sanitar pentru contactul cu alimentele.

Tag-uri: Cutii Carton